Op dinsdag 1 oktober is er weer de bekende 1-2-3- euro kledingbeurs in Jozua. Tussen 9:00 en 19:00 uur kun je terecht in ons gebouw aan de Sikkelstraat 2 om voor een klein prijsje een complete najaars- en wintergarderobe bij elkaar te shoppen.

De beurs biedt een grote diversiteit aan kleding en accessoires: natuurlijk veel baby-, kinder-, dames-, en herenkleding, maar ook kleding in een maatje meer en exclusievere (merk)kleding is op de beurs verkrijgbaar. Uiteraard kan de nieuwe outfit aangevuld worden met schoenen, tassen, sjaals etc. Passen kan in de toiletten in het kerkgebouw, waar voor de gelegenheid passpiegels worden neergezet.
Ook kun je er terecht voor een lekker bakje koffie en zijn er diverse broodjes te koop.

De beurs vindt plaats in ons gebouw aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht.

Menu