We kijken terug op een mooie eerste projectzondag. Graag willen we nog twee zaken onder de aandacht brengen.

Aanbod van workshops 

Het aanbod van de workshops verschilt dit jaar per zondag. Zo zal aanstaande zondag de workshop “Aanbid God met je eigen instrument” er niet zijn en kunnen de instrumenten dus thuis blijven.

Tijd van aankomst 

Dit jaar worden de kinderen door hun eigen ouders bij het MCC gebouw gebracht. Dit doen we om 2 redenen; voor de medewerkers is het rustiger om op 1 locatie te zijn en voor sommige kinderen is het fijner om op deze manier aan te komen, omdat het rustiger is dan in de kleine zaal van Jozua te wachten tot vertrek.

Dus fijn als jullie je kind (tussen 09:30 en 09:45 uur) brengen bij de inschrijftafels. Wij vangen hem of haar op en helpen bij de keuze voor een workshop. Deze ruimere brengtijd heeft als mooie bijkomstigheid dat alle ouders ook netjes voor 10:00 uur weer terug kunnen zijn voor het begin van de samenkomst in Jozua.

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat alle kinderen aan het eind van de ochtend weer in Jozua zijn. Groep 3-4 rechts van het podium en groep 5-8 hoe jullie dat zelf afspreken.

Tot zondag!