De Rustplek Dordt is een nieuwe initiatief in Dordrecht naar het concept van Stichting De Rustplek Nederland. De Rustplek is een netwerk van bewogen gastgezinnen – rustplekken – die een kamer beschikbaar stellen voor mensen die om heel diverse redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Het kernteam zoekt voor gasten met behoefte aan een rustplek naar een passend gastgezin in het netwerk. De gasten werken tijdens het rustplek-traject onder professionele begeleiding aan vervolgstappen en de gastgezinnen delen hun huis en bieden een luisterend oor. Een vorm van informele zorg die sociale cohesie versterkt.

In Dordrecht is een kernteam bezig met de opstart van De Rustplek Dordt. Ter versterking zoeken we nog een aantal vrijwilligers die dit kernteam willen aanvullen. Het betreft de volgende vacatures:

De Rustplek Dordt – Vacature Kernteamlid Financiën
De Rustplek Dordt – Vacature Kernteamlid Secretariaat
De Rustplek Dordt – Vacature Kernteamlid Trajectondersteuner

Mail voor meer informatie dordt@derustplek.nl

⇐ Terug naar het overzicht

Menu