logo week van gebedVan 17 t/m 24 januari wordt de jaarlijkse week van gebed (www.weekvangebed.nl) georganiseerd. Het thema is “Blijf in Mijn Liefde” ( Johannes 15 vers 9). Ook deze gebedsweek zal anders gaan dan we gewend zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij één van de volgende mogelijkheden: de online start avond, dagelijkse gebedsinloop in de stad en gebed in onze straten. Meer info: www.stadsgebeddordrecht.nl.

Online start gebedsavond zondag 17 januari: 20:00 uur
Er zal in Jozua een gebedsavond worden gehouden die je thuis, online kunt volgen. We zien uit wat Ruben Flach met ons zal delen en hopen dat Joke Buijs muzikaal haar medewerking zal verlenen.

Van maandag 18/1 tot en met vrijdag 22/1 is er dagelijks tussen 15.00- 18.00 uur gelegenheid om te komen bidden in een van de onderstaande kerken:
Maandag 18 januari: Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Dinsdag 19 januari: Zuidhovenkerk , Zuidhovenlaantje 4
Woensdag 20 januari: Kandelaarkerk, Van Eesterenplein 230
Donderdag 21 januari:Evangelische Gemeente “Jozua”, Sikkelstraat 2
Vrijdag 22 januari : Inloophuis “De Andere Boeg”, Piet Heynstraat

Gebed in de straten van Dordrecht
We willen je vragen je huis een uur open te stellen in deze week en het ee plek te maken waar 2 à 3 mensen samen kunnen bidden voor je straat en voor de stad, Je kunt zelf bidders uitnodigen of je laten verrassen door bidders die zich ook aanmelden. Meer info op www.stratenvangebed.nl. Meld je aan via info@stratenvangebed.nl.

<- Terug naar nieuwsberichten

Menu