Op weg met Jezus…

…Naar Goede Vrijdag en Pasen!


In deze 40-dagentijd staan we elke zondag stil bij de weg die Jezus ging naar Golgotha. We nodigen je uit om mee te gaan op deze reis! Beleef het iedere zondag mee via de Jozua livestream!

Op weg gaan met Jezus, is groeien in liefde voor Hem en voor je naaste. Daarom geven we je vanaf zondag iedere week een ‘challenge’ waar je die week mee aan de slag kunt gaan. Volg de reis via Facebook of Instagram via #OpwegmetJezus.

Zondag 21 maart  – Waken
Deze zondag stond de strijd van Jezus in Gethsemane centraal. Jezus vraagt zijn discipelen om te waken en te bidden. De challenge voor deze week staat daarom in het teken van gebed. We dagen je uit om deze week één uur de tijd te nemen voor gebed. We hebben een werkvorm gemaakt die je hierbij kunt gebruiken. Je kunt hem hier downloaden: challenge ‘Samen met Jezus wandelen door Gethsemane’.


Z
ondag 14 maart – UitdelenBoodschappenlijstje paaspresentje

We gaan met elkaar de uitdaging aan om 170 tasjes te vullen met voedsel en presentjes voor dak- en thuislozen en minima in Dordrecht. We werken hierin samen met Stichting Present Dordrecht-Papendrecht. Help je mee?
Vul een tasje met de producten op het lijstje dat je hieronder vindt. Als je geen tasje hebt kun je ook alleen de producten meenemen. In Jozua hebben we giftbags beschikbaar. Lever het tasje of de inhoud uiterlijk 28 maart in bij Jozua. Op dinsdag, donderdag en zondagochtend zijn we geopend.

 

 

 

Zondag 28 februari – Koning Jezus!
Wanneer Jezus Jeruzalem binnengaat wordt hij binnengehaald als koning. De challenge voor deze week: maak zichtbaar dat Jezus Koning is. Bijvoorbeeld door het onderstaande beeld voor je raam te hangen of te plaatsen op sociale media:
   

#OpwegmetJezus

<- terug naar nieuwsberichten

Menu