Dienst van Awakening Europe met Ben Fitzgerald op 19 juni in Nehemia! 🌏🔥

Op 19 juni om 20:00 uur vindt een pre-event van The Call Back (Awakening Europe) plaats bij Nehemia Ministries in Zwijndrecht. Deze (gratis) avond met Ben Fitzgerald is een voorproefje van het vierdaagse event dat van 14  t/m 17 juli in Ahoy gehouden wordt. De dienst wordt georganiseerd door Jozua Dordrecht in samenwerking met Nehemia en Europoort International Church.

Informatie event:

  • zondag 19 juni
  • gratis toegang
  • inloop vanaf 19:30 uur
  • start dienst: 20:00 uur
  • vertaling is aanwezig
  • H.A. Lorentzstraat 5, Zwijndrecht
  • deze dienst is ook te volgen via de livestream. Ga hiervoor naar het YouTube kanaal van Nehemia.

Route en parkeren:
Onze kerk is gevestigd aan de H.A. Lorentzstraat 5 op het industrieterrein van Zwijndrecht waar ook de Gamma zit. Een goed te bereiken plek, pal aan de A16 en dicht bij het station van Zwijndrecht. In de straat en omgeving is volop gelegenheid om gratis te parkeren. Bij onze hoofdingang zijn enkele plekken gereserveerd voor bezoekers met een mindervalide parkeerkaart. Aan de voor- en achterkant van ons gebouw staan fietsenrekken. In het gangpad rechts van ons gebouw staat ook een stalling voor fietsen.

Contact:
Neem voor vragen contact met ons op: info@jozua.nl

Over Ben Fitzgerald en Awakening Europe:
Ben Fitzgerald was lange tijd werkzaam bij Bethel Church in Amerika, totdat God hem riep om Europa te dienen.

Awakening Europe “The Call Back” is a vision God gave us – that He would Call Back to Europe people from around the world who have European heritage, as well as those who have a heart for this continent. Join us in this historic event where thousands of Europeans will hear the Gospel through people like you.

Meer weten over Awakening Europe? Check hun site. 

Wil jij onderdeel zijn van deze beweging die God in Europa gaat geven? We zien je graag zondagavond!

Menu