Van harte welkom op ‘de bouwplaats’. Op zondag 3 juli om 10:00 uur wordt Jozua omgebouwd tot een heuse bouwplaats. Samen  bouwen we de gemeente (1 Petrus 2:5). Het wordt een ochtend en middag met plezier, inhoud en lekkers. Een verrassend programma voor én met elkaar!

De samenkomst zal er anders uit zien dan normaal. Heb jij je actuele Jozua-kennis paraat? Dat zou namelijk goed van pas kunnen komen tijdens de Pub-Quiz!

Jozua presenteert: De ‘Heel Jozua Bakt cupcakes -wedstrijd‘ voor jong en oud onder leiding van Wim Heijerman. Je mag zoveel bakken als je wilt. Wie weet win jij wel een ‘Heel Jozua Bakt prijs’, uitgereikt door een echte Jozua-jury. De jury zal letten op originaliteit, creativiteit en smaak. Bakkers klaar, bakken maar! Geef je op via wim.heijerman@jozua.nl.

We sluiten de dienst af op ons sfeerplein, met een lunch in American Party stijl. Neem jij ook lekkere, gesneden en hapklare hapjes mee?! De hapjes mogen voorafgaand aan de dienst in de keuken worden afgegeven. Denk aan: gevulde wraps, broodjes knakworst, plaattaart of plakjes cake. We zijn benieuwd naar elkaars creaties.

Maar…een feest gaat altijd gepaard met voorbereidingen en jij bent daarbij nodig! Ben jij een krachtige of creatieve bouwer? Dan zoeken we jou! Zou je op dinsdag 28 juni of dinsdag 5 juli willen helpen bij het ombouwen van de zaal? Of op donderdag 30 juni met het versieren van de zaal? Natuurlijk sluiten we deze momenten af met een kop koffie of thee. Geef je op via dit document.

En kids, we vergeten jullie niet hoor! Ook voor jullie staat er een feestelijk programma klaar. Je mag verkleed als werkman naar de kerk komen. Hoe leuk is dat!

We zien er naar uit op dit seizoen feestelijk met elkaar af te sluiten en met elkaar te gaan bouwen!

Menu