Heart2Heart zomerweek medewerkers gezocht

5-11 augustus 2023 is er een zomerweek van Heart2Heart. De conferenties kunnen alleen georganiseerd worden dankzij onze talloze vrijwilligers. In hele diverse teams zijn ze al maanden van te voren bezig om alles voor te bereiden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Je zult merken dat je als vrijwilliger zult worden gezegend wanneer je anderen gaat dienen met de talenten die God specifiek aan jou heeft gegeven. Zo kun je op jouw plek Gods hart delen met anderen!

OPROEP VOOR MEDEWERKERS HEART2HEART ZOMERWEEK

Kinderwerkers

0-6 jarigen – 1 samenkomst per dag – nog 4 kinderwerkers nodig
7-11 jarigen – 2 samenkomsten per dag – nog 8 kinderwerkers nodig
Tienerwerkers – twee samenkomsten per dag – nog 10 medewerkers nodig

BHV’ers/ EHBO’ers

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan door een mail te sturen naar: info@heart2heart.nl met de vermelding bij welk team je je graag wilt aansluiten. Fijn als je ook je telefoonnummer wilt doorgeven. Er zal dan z.s.m. contact met je worden opgenomen.

We zien ernaar uit om jou te verwelkomen op de Zomerweek! We vertrouwen de Heer dat Hij zal voorzien in de medewerkers die nodig zijn!

Kijk voor meer informatie op de website: heart2heart.nl. Of bekijk het filmpje