1. Home
  2. Jaarthema

JAARTHEMA

Het is ons verlangen om dieper te wortelen in Christus (Kol.2:7) en ‘terug’ te gaan naar Gods plan voor ons leven, onze relaties, onze gemeente en de wereld om ons heen.

Afgelopen jaar hebben we als gemeente stilgestaan bij het jaarthema Back to the Roots. Vanuit Genesis zijn we op zoek gegaan naar Gods plan met deze wereld en onze rol in dit plan. Gedurende het jaar ontdekten we dat het goed is om nog een spade dieper te gaan om echt tot de kern te komen van waar ons geloof omdraait.

We zijn gemaakt om spiegels te zijn van Gods heerlijkheid en daarvoor hebben we het nodig om tijd met Hem door te brengen. Zoals Maria willen we het komende jaar meer tijd nemen om aan de voeten van Jezus te zitten om Hem te aanbidden en te luisteren naar zijn onderwijs (Lukas 10:39-42).

Dit betekent dat we in onze samenkomsten, onze gebedsbijeenkomsten en alle andere activiteiten het bewonderen van onze God centraal zetten. En op zoek gaan naar hoe we zijn schoonheid, zijn heiligheid en zijn liefde meer kunnen weerspiegelen in ons leven.